statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Men flaskehalsinntektene sank.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnett-konsernets underliggende resultat etter skatt var i 2019 2.523 millioner kroner, mot 1.934 millioner kroner i 2018, skriver selskapet i en børsmelding. Økningen i underliggende resultat skyldes i hovedsak økt regulert tillatt inntekt som følge av virksomhetsvekst.
Artikkelen er 35 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.