Tveiten transformatorstasjon.
Foto: Statnett

Har sendt konsesjonssøknad.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnett har sendt konsesjonssøknad til NVE om fornyelse og utvidelse av Tveiten transformatorstasjon, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Tveiten transformatorstasjon er fra 1966 og deler av anlegget nærmer seg teknisk levealder og må fornyes. I tillegg medfører planer om datasenter i regionen et behov for å øke...
Artikkelen er 235 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.