Stortinget
Foto: Stortinget
Foto: Stortinget

Men satte ingen absolutt stopper for kabel til Skottland.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Torsdag ble enigheten som tidligere var oppnådd i energi- og miljøkomiteen, stadfestet i debatt og votering i Stortinget. Frp, Senterpartiet og SV stemte for å be regjeringen stanse den planlagte NorthConnect-kabelen mellom Sima i Hardangerfjorden til Peterhead i Skottland, men fikk ikke flertallet med seg. Flertallet stemte isteden for en...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.