Arkiv
Foto: Henrik Glette/Statnett

Påskeuken under ett fikk den laveste ukesprisen noensinne, og 2. påskedag fikk den laveste døgnprisen noen gang, skriver Entelios i sin ukentlige kraftkommentar.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Den gjennomsnittlige kraftprisen i Norge var 4,89 øre/kWh, ifølge NVEs rapport om kraftsituasjonen for uke 15. Kraftetterspørselen i Norge ble ifølge NVE redusert med 11 prosent i forrige uke. I tillegg har mye vindkraft presset de tyske strømprisene til under null igjen. Terminprisene for nordisk kraft imidlertid økt som følge...
Artikkelen er 188 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.