Foto: Tensio

Etter et halvt år.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tensio ble opprettet i juni 2019 og er et resultat av at tidligere NTE Nett og TrønderEnergi Nett ble skilt ut fra NTE og TrønderEnergi og lagt inn som heleide datterselskaper i det nye nettkonsernet Tensio AS. Torsdag la selskapet fram sitt resultat for 2019, som omfatter perioden 15. juni til...
Artikkelen er 104 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.