Fjordkraft
Foto: Fjordkraft
Foto: Fjordkraft

Færre egne strømkunder.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I første kvartal 2020 falt antall strømleveranser i Consumer- og Business-segmentet samlet sett med 744, skriver Fjordkraft i en børsmelding. Selskapet så i perioden en nedgang på 1.717 i Consumer-segmentet og en oppgang på 973 i Business-segmentet. Ved utgangen av første kvartal 2020 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.