Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi.
Foto: TrønderEnergi

Og knusler ikke med utbyttet.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
TrønderEnergi fikk et resultat etter skatt på 1,3 milliarder kroner i 2019. Det er en kraftig økning fra 2018 da resultatet ble på 588 millioner kroner. Aldri før har selskapet hatt et høyere årsresultat, skriver selskapet i en pressemelding. I 2019 oppnådde TrønderEnergi en kraftpris på 37,6 øre/kWh, mot 35,5...
Artikkelen er 343 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.