Foto: Equinor

– Et stort steg for norsk havvindindustri.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet godkjente onsdag utbyggingsplanen for havvindprosjektet Hywind Tampen i Nordsjøen, verdens største og Norges første anlegg for flytende havvind. – Det er en historisk dag når vi godkjenner utbyggingsplanen for verdens største anlegg for flytende havvind, som skal bygges i her i Norge. Dette er et lite steg i det...
Artikkelen er 340 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.