Ove Flataker, direktør for RME, vil styrke reguleringsmodellens presisjon og legitimitet.
Foto: NVE

På grunn av koronakrisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Høringsfristen for Norges vassdrags- og energidirektorats foreslåtte effekttariffer er utsatt med 3 uker, fra 4. mai til 25 mai. Grunnen til utsettelsen er koronautbruddet, skriver Reguleringsmyndigheten for energi i NVE på sin nettside. En rekke aktører ba før påske om at fristen utsettes de  har måttet prioritere å håndtere krisesituasjonen utløst...
Artikkelen er 150 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.