Foto: Vattenfall

Mente ikke å diktere vilkårene for pris-samtaler.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Markedssituasjonen for Vattenfalls kraftproduksjon har på kort tid blitt ekstremt krevende, med historisk lave elpriser. For å redusere kostnadene, skrev selskapet derfor et brev til et stort antall leverandører for å innlede en disksjon om prissetting for inneværende år. Det gikk ikke bra. «Brevet til leverandører kan oppfattes som at...
Artikkelen er 187 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.