Fra 7,2 til 3,6 milliarder svenske kroner.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Vattenfalls styre besluttet på et ekstraordinært møte tirsdag å trekke tilbake sitt tidligere vedtak om utbytte på 7,2 milliarder svenske kroner til sin eier, den svenske staten. Det skriver selskapet i en pressemelding. Isteden foreslår de at generalforsamlingen beslutter et utbytte på 3,6 milliarder kroner. Bakgrunnen er usikkerheten rundt de...
Artikkelen er 60 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.