ringhals
Ringhals kjernekraftverk, 60 kilometer sør for Göteborg. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

På grunn av lav kraftpris.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som følge av en varm vinter og mer nedbør enn normalt er kraftprisene nå ekstremt lave. Eierne av Ringhals kjernekraftverk, Vattenfall og EON, har derfor besluttet å vente med oppstarten av Ringhals 1-reaktoren (881 MW) til etter sommeren. Reaktoren har siden 15. mars vært stengt for vedlikehold og skulle i...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.