Ringhals kjernekraftverk, 60 kilometer sør for Göteborg. Arkiv Foto: Øyvind Lie

På grunn av lav kraftpris.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få et to måneders gratis abonnement

Som følge av en varm vinter og mer nedbør enn normalt er kraftprisene nå ekstremt lave. Eierne av Ringhals kjernekraftverk, Vattenfall og EON, har derfor besluttet å vente med oppstarten av Ringhals 1-reaktoren (881 MW) til etter sommeren. Reaktoren har siden 15. mars vært stengt for vedlikehold og skulle i...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i to måneder for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis digitalt prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.