Roan vindpark på Fosen. Illustrasjons
Foto: Ole Martin Wold/Fosen Vind

Behovet for nettutbygging bør være avklart før NVE gir vindkraftkonsesjoner, ifølge Statnett.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et høringsinnspill til Olje- og energidepartementet om forbedringer av konsesjonsbehandlingen av vindkraft på land, skriver Statnett at utbyggingen av vindkraft og kraftnett bør ses i sammenheng i konsesjonsbehandlingen. «Vi mener at NVE må ta hensyn til nettbegrensninger i konsesjonsbehandlingen. Behov for nettiltak bør derfor være avklart før NVE gir...
Artikkelen er 436 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.