Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi (tidligere KS Bedrift Energi).
Foto: NTNU

Samfunnsbedriftene Energi ber om mer tid på grunn av koronakrisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Alle kraftselskaper med felles kundedatabase for nett og strømsalg må ha splittet denne innen utgangen av året. Men det har vist seg vanskelig for flere av Samfunnsbedriftene Energis medlemmer, hvor mange tradisjonelt har vært integrerte kraftselskaper med felles kundedatabaser. «Dagens situasjon krever streng prioritering av egne personalressurser. I tillegg får...
Artikkelen er 163 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.