Tina Bru holdt mandag innspillsmøte om endringer i regelverket for konsesjonsbehandling av vindkraft.
Foto: Øyvind Lie

Til tross for korona-krisen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Energiminister Tina Bru (H) holdt mandag et videomøte om konsesjonsbehandling for vindkraft, som du kan se her (ekstern lenke). Som avslutning på møtet sa Bru at hun vil fortsette å bruke tid med ulike aktører for å skaffe seg grunnlaget «for å kunne legge fram en stortingsmelding om vindkraft før sommeren»,...
Artikkelen er 412 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.