Haldenreaktoren. Arkivfoto: IFE

IFE har meldt saken til Økokrim.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

IFE har gjennomført en ekstern gransking som konkluderer med at misligheter har funnet sted i flere kundeprosjekter ved Haldenreaktoren. Det skriver Institutt for energiteknikk (IFE) i en melding på sin nettside. Instituttet skriver at det tar forholdene svært alvorlig og at det har oversendt granskingsrapporten til Økokrim. Endret data Haldenreaktoren ble...
Artikkelen er 381 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.