Haldenreaktoren. Arkivfoto: IFE

IFE har meldt saken til Økokrim.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

IFE har gjennomført en ekstern gransking som konkluderer med at misligheter har funnet sted i flere kundeprosjekter ved Haldenreaktoren. Det skriver Institutt for energiteknikk (IFE) i en melding på sin nettside. Instituttet skriver at det tar forholdene svært alvorlig og at det har oversendt granskingsrapporten til Økokrim. Endret data Haldenreaktoren ble...
Artikkelen er 381 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..