TELLENES
Fra byggingen av Tellenes vindpark i Rogaland. Arkivfoto: Zephyr
Foto: Zephyr

Til 2047.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Tellenes Vindparak i kommunene Sokndal og Lund i Rogaland ble satt i drift september 2017. Dagens konsesjon for parken, på 60 MW og 550 GWh/år, varer i 25 år, til september 2042. Administrerende direktør Olav Rommetveit i Zephyr har på vegne av Tellenes Vindpark søkt om å forlenge konsesjonsperioden, slik at...
Artikkelen er 275 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.