NVE-bygget ved Majorstua i Oslo.

16 organisasjoner hevder NVEs forslag er urettferdig, usosialt og vil føre til sløsing med strøm.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

«Vi trenger et nytt, omforent nettleieforslag», er tittelen på et brev 16 ulike organisasjoner innenfor miljøvern har sendt til energiminister Tina Bru, med Regulermyndigheten for energi (RME) i NVE og Stortingets energi- og miljøkomité på kopi. Avsenderne er Huseiernes Landsforbund, Norske Boligbyggelags Landsforbund, OBOS, Forbrukerrådet, Naturvernforbundet, Zero, Bellona, WWF, Norsk...
Artikkelen er 824 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.