solcelle-installering
Foto: Scatec Solar

Det hjelper ikke at fossil-industrien rammes enda hardere, ifølge IEA.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Investeringene i kraftsektoren er i ferd med å reduseres med 10 prosent i 2020, advarer Det internasjonale energibyrået IEA i en melding på sin nettside. Investeringer i solceller på tak har ifølge byrået blitt hardt rammet, og investeringsbeslutninger i første kvartal for nye storskala vindkraft- og solkraftprosjekter har falt tilbake...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.