ove flataker
Direktør for RME, Ove Flataker.
Foto: NVE

Av korona-epidemien.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) har spurt nettselskapene om deres økonomiske situasjon under den pågående koronapandemien.  Nettselskapene melder at de foreløpig ikke opplever store utfordringer knyttet til innbetalinger fra kunder og kraftleverandører, men at de forventer at disse utfordringene vil øke noe de neste fire ukene, skriver RME i...
Artikkelen er 235 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.