lofotkraft
Illustrasjonsfoto: Elmea
Foto: Lofotkraft

Men litt mindre overskudd enn i fjor.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Lofotkraft-konsernet har et overskudd etter skatt på 64,1 millioner kroner i 2019, mot kroner 88,1 millioner kroner i 2018, skriver selskapet i en pressemelding. «Konsernets resultat bærer preg av gode resultater i alle virksomhetsområder som selskapet er engasjert i», skriver selskapet. Konsernets engasjement innenfor installasjon, Aqila AS, leverte et resultat...
Artikkelen er 137 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.