Makinsalen til Hemsil 1.

Etter en liten korona-forsinkelse.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Vannkraftverket Hemsil 1 i Hemsedal kommune i landskapet Buskerud skal oppgraderes med full turbin- og generatorrehabilitering. Det første aggregatet skal rehabiliteres i år og det andre i 2021. Kraftverket oppgraderes fordi turbinene er slitte og virkningsgraden lavere enn optimalt. Usikkerhet rundt komponenter Opprinnelig var det planlagt oppstart i midten av...
Artikkelen er 227 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.