Oppsynsmann Øistein Høiberg fra Glitre Energi Nett (i gul hjelm) i samtale med karene fra entreprenørfirmaet Kjeldaas utenfor Brandengen skole i Drammen.

– Korona-krisen har ikke ført til vesentlige enderinger i arbeidsdagen. Vi prøver å holde oss mest mulig for oss selv og følge smittevernrådene. Det har gått veldig greit så langt.

  • Tekst logo
  • Stein Arne Bakken

Vi møter Øistein Høiberg på Verven i Drammen der Glitre Energi Nett har et større kabelprosjekt gående. Høiberg fører oppsyn med alle prosjekter i Drammen på Strømsøsiden av elva, deriblant forsyningen av byggestrøm til arbeidet med den fem kilometer lange jernbanetunnelen fra grensen mot Sande til Drammen.    I Verven...
Artikkelen er 189 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.