Ingenting tyder på at AMS-installatøren på bildet gjorde noe det var grunn til å klage på. Illustrasjons
Foto: Espen Mills/Lyse

På grunn av AMS og strømleverandører.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
De siste årene har det vært en kraftig økning i antall klager til Elklagenemdas sekretariat. 2019 ble det registrert 842 skriftlige henvendelser, mot 795 i 2018 og 617 i 2017, går det fram av nemdas årsrapport. Man må tilbake til 2010, med 812, for å finne et lignende tall som i...
Artikkelen er 568 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.