Direktør i Kraftriket, Anders Kvamme.
Foto: Kraftriket

Kommer i nasjonal posisjon.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Strømsalgsvirksomheten til Lærdal Energi fusjoneres med Kraftriket, noe som skal bringe Kraftriket i en nasjonal posisjon, skriiver Kraftriket i en pressemelding. «Fusjonen med Lærdal Energi vil tilføre Kraftriket flere kunder og svært god kompetanse – ikke minst i et nasjonalt perspektiv», sier direktør i Kraftriket Anders Kvamme i meldingen.  Han...
Artikkelen er 211 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.