Siri Kalvig
Administrerende direktør Siri Kalvig i Nysnø.
Foto: Nysnø

Får ytterligere 300 millioner kroner.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Regjeringen foreslår å styrke Nysnø Klimainvesteringer AS med ytterligare 300 millioner kroner i 2020. Det innebærer at Nysnø får totalt 1 milliard kroner i 2020 til grønne investeringer, skriver regjeringen i en pressemelding i forbindelse med fremleggelsen av revidert nasjonalbudsjett. – Dette betyr at Nysnø kan investere i flere bedrifter som utvikler...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.