Estetikk, sårbar natur og verdifulle industriminner er noen av utfordringene Elvia har møtt når de bygger ny 132 kV-linje fra Kråkerøy til Hvaler.

  • Tekst logo
  • Atle Abelsen

Å prosjektere og installere nye kraftledninger på Hvaler er ikke like bekymringsløst enkelt som å flanere barbeint over solvarme svaberg en sjøsalt sommerdag. Topografien gjør at det ikke skal veldig høye master til før de sees av fredsæle fastboende og bråsinte hytteeiere over det meste av de ettertraktede ferieøyene. Det...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.