– Dette har gått langt bedre enn vi kunne frykte, sier administrerende direktør Tore Morten Wetterhus og beredskapsleder Trond Eriksen i Glitre Energi Nett. I bakgrunnen det nærmest folketomme Energibygget.

Det er fullt mulig å drive et større nettselskap fra de ansattes hjemmekontorer. I Glitre Energi Nett er det bare driftssentralen der folk har møtt på jobben.

  • Tekst logo
  • Stein Arne Bakken

– Hadde du spurt meg før korona-krisen om vi kunne drive selskapet på denne høyst spesielle måten, ville jeg nok vært ganske tvilende. Men dette har gått over all forventning, sier administrerende direktør Tore Morten Wetterhus i Glitre Energi Nett AS. Ingen av våre ansatte har så langt fått påvist smitte...
Artikkelen er 1050 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.