NVE-bygget
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Lie

Til saksbehandling og tilsyn.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Norges vassdrags- og energidirektorats (NVE) ressursbehov til saksbehandling og tilsyn av vindkraftanlegg har økt, går det fram i revidert nasjonalbudsjett, som ble lagt fram tirsdag. Blant annet er prosedyrene og kravet til kvalitet i saksbehandling av detaljplaner og miljø-, transport og anleggsplaner (MTA) skjerpet. Antall høringsuttalelser og klager har også...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..