NVE-bygget
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo.
Foto: Øyvind Lie

Til saksbehandling og tilsyn.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

Norges vassdrags- og energidirektorats (NVE) ressursbehov til saksbehandling og tilsyn av vindkraftanlegg har økt, går det fram i revidert nasjonalbudsjett, som ble lagt fram tirsdag. Blant annet er prosedyrene og kravet til kvalitet i saksbehandling av detaljplaner og miljø-, transport og anleggsplaner (MTA) skjerpet. Antall høringsuttalelser og klager har også...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.