Bildet viser tilsynsvirksomhet i regi av NVE og er tatt ved en tidligere anledning. Arkiv
Foto: NVE

Men praksis ligger fast, ifølge direktoratet.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I 2019 gjorde NVE nesten 2900 ulike kontroller av virksomheter, går det fram av direktoratets årsrapport.  Det ble varslet 468 reaksjoner og gjort 391 vedtak om bruk av reaksjoner. Det er noe mindre enn året før, og litt mer enn i 2017. Retting og tvangsmulkt er de mest brukte formene...
Artikkelen er 324 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.