– Jeg gleder meg til å kunne bygge videre på alt det flotte forskningssenteret HydroCen har oppnådd nå midtveis i sin periode, sier Liv Randi Hultgreen.
Foto: NTNU

Liv Randi Hultgreen er ansatt som ny senterleder for forskningssenteret HydroCen ved NTNU.

  • Tekst logo
  • Stein Arne Bakken

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Hultgreen har de siste sju årene jobbet i leverandørindustrien til offshorevirksomheten, og kommer fra stillingen som avdelingsleder og plassjef (engineering manager) for trondheimsavdelingen til Baker Hughes, et av verdens største oljeserviceselskaper. Den nye lederen for HydroCen tok mastergrad på Fakultet for marin teknikk ved NTNU i 2000. Hun arbeidet som...
Artikkelen er 557 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.