Agder Energis konsernsjef Steffen Syvertsen.
Foto: Agder Energi

Deler ut 612 millioner.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Agder Energi fikk i 1. kvartal et underliggende1 IFRS-driftsresultat på 446 millioner kroner, mot 648 millioner kroner i samme periode i fjor. Det underliggende resultatet etter skatt ble imidlertid 241 millioner kroner, opp fra 173 millioner kroner i samme periode i fjor, går det fram av selskapets kvartalsrapport. – Til...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.