Gassturbinene på Equinors Snøhvit-anlegg på Melkøya ved Hammerfest.
Foto: Peter Tubaas/ABB

Blir det ikke endringer, må elektrifiseringen utsettes, ifølge Equinor-sjef Eldar Sætre.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Regjeringen foreslo nylig endringer i skattereglene for petroleumsnæringen, for å sikre at den lave oljeprisen ikke gir fullstendig investeringstørke. Tanken var at også elektrifiseringsprosjekter skulle dra nytte av forslaget, og ikke bli skrinlagt. Skal vi tror Equinor-sjef Eldar Sætre, bidrar ikke forslaget til at fossile prosjekter settes i gang, og det...
Artikkelen er 331 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.