Helikopterpilotene fra Airlift hadde den krevende oppgaven med å frakte mannskap og materialer, og å trekke linene mellom mastepunktene.
Foto: Kraftmontasje

Ledningene henger nesten loddrett.

  • Tekst logo
  • Atle Abelsen

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Sur nordvest var til hjelp for å kunne gjennomføre et spektakulært linjestrekk på 132 kV-nivået på Vestlandet. Fra nederste mast går det over 800 meter nesten rett opp til den øverste masta. Prosjektleder Endre Fivelstad i entreprenørselskapet Kraftmontasje forteller at de sjeldent er involvert i arbeidsoperasjoner under slike spektakulære forhold...
Artikkelen er 641 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.