Statkrafts administrerende direktør Christian Rynning-Tønnesen
Konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen i Statkraft. Foto: Statkraft
Foto: Statkraft

Men grunnrenteskatt-endringer vil ikke gjøre at prosjekter kan dras kjapt opp av skuffen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnes la torsdag frem et kvartalsresultat som var kraftig tynget av ekstremt lave kraftpriser. Men til Energiteknikk forteller Statkraft-sjefen at de lave kraftprisene ikke har ført til at selskapets prosjekter stanses. – Det er ingen store prosjekter som ser annerledes ut enn de gjorde for noen måneder...
Artikkelen er 858 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.