rynning-tønnesen
Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Resultatet etter skatt i første kvartal ble minus 1,9 milliarder kroner.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Utvidet med kommentar fra Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen. Et stort hydrologisk overskudd i Norden og fall i etterspørselen etter energi har gitt lave kraftpriser har rammer også Statkraft. Selskapet hadde en underliggende EBIT på 4,1 milliarder kroner i kvartalet. Dette var en nedgang på 2,7 milliarder kroner fra tilsvarende kvartal i...
Artikkelen er 489 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.