trønderenergi
TrønderEnergis hovedkontor i Trondheim. Foto: Stein Arne Bakken
Foto: Stein Arne Bakken

Rendyrker virksomheten.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
TrønderEnergi, NEAS og KLP har inngått et sett av avtaler som innebærer at TrønderEnergi selger sin eierandel på 49 prosent i NEAS, til KLP og NEAS, skriver TrønderEnergi i en pressemelding. TrønderEnergi kjøper samtidig NEAS’ aksjepost på 3,6 prosent i TrønderEnergi AS. Energiselskapet NEAS driver sin virksomhet på Nordmøre, med...
Artikkelen er 493 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.