kabel
Illustrasjonsfoto. Statnett
Foto: Statnett

Brøt loven, må betale tilbake.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Unge Høyre, AUF og Grønn Ungdom må betale tilbake kostnadene for en tur til Storbritannia som kraftselskapet NorthConnect betalte, melder Aftenposten. Turen til Storbritannia gikk over fem dager høsten 2019. Representanter fra Unge Høyre, AUF og Grønn Ungdom deltok. Ifølge partiene var hensikten å få mer kunnskap om NorthConnects plan. Turen innebar...
Artikkelen er 192 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.