Varangerringen
Foto: Varanger Kraft

Den store nettutbyggingen helt oppe i nordøst er inne i sluttfasen. I juli 2021 skal Varanger-ringen sluttes i Varangerbotn, som planlagt.

  • Tekst logo
  • Atle Abelsen

[abform_energi]
Varangerhalvøya er omtrent så langt nord og øst som man kan komme i Norge. For en linjeutbygger er det bare høyfjellet i Sør-Norge som av og til kan oppvise enkelte av de værpåkjenningene som finnmarkingene helt øst i fylket har å stri med nesten hver vinter. Vinterstormer er normalen, enkelte...
Artikkelen er 680 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.