Foto: Vestas

35 år i snitt, ifølge danske Energistyrelsen.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Den danske Energistyrelsen har oppdatert forutsetningene om forventet levetid for eksisterende vindmøller på land. Tidligere ble det regnet med en gjennomsnittlig levetid på om lag 28 år for landvindmøller bygget til og med 2007, og 25 år for møller satt opp etter 2008. Ifølge en ny konsulentrapport som EDM International...
Artikkelen er 382 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.