Oddatjønn dam
Oddatjønn dam er en steinfyllingsdam nordvest i Blåsjømagasinet, som ligger midt mellom Bykle i øst og Ryfylke i vest.
Foto: Statkraft

Verdien av hydrogen i kraftsystemet er mindre i Norge enn i andre land.

  • Øyvind Lie

Regjeringens hydrogenstrategi ble onsdag lagt fram av olje- og energiminister Tina Bru (H) og klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V). Den skal legge grunnlaget for regjeringens videre arbeid med hydrogen. I strateginotatet påpekes det at norsk kraftforsyning er fornybar, fleksibel, sikker og har konkurransedyktige priser som muliggjør rimeligere produksjon av...
Artikkelen er 557 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.