Stålproduksjon
Stålproduksjon ved Celsas anlegg i Mo i Rana. Foto: Bjorn Leirvik, leirvikfoto.no/Celsa
Foto: Bjørn Leirvik

Skal lage hydrogen og «grønt» stål i Mo industripark.

  • Øyvind Lie

Statkraft, Celsa og Mo industripark har inngått en intensjonsavtale om å etablere en verdikjede for grønt hydrogen til industriell bruk, skriver Statkraft i en pressemelding.  Målet er å erstatte fossil energi med hydrogen basert på elektrolyse og produsere verdens mest klimavennlige armeringsstål. Selskapene skal samarbeide om å etablere «Hydrogen Hub...
Artikkelen er 320 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.