rauboti
SFEs konsernsjef Johannes Rauboti. Foto: SFE
Foto: SFE/Eikeseth Nygjerd Fotografi

Går sammen med selskapet INC Invest om produksjon i Florø.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Sogn og Fjordane Energi (SFE) og INC Invest AS har stiftet selskapet HyFuel for å etablere et anlegg for produksjon av hydrogen på Fjord Base i Florø, ifølge en pressemelding. Selskapet vil utvikle, eie og drifte anlegg for produksjon av hydrogen og Liquid Organic Hydrogen Carrier (LOHC), samt leveranse og...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.