havvind
Illustrasjonsfoto: ABB
Foto: ABB

ABB i Norge har vunnet en ordre på 10,6 millioner euro til DolWin5 (Epsilon).

[abform_energi]
ABB leverer et omfattende system for IT-infrastruktur, datasikkerhet, tilstandsovervåking, styring og fjerntilgang til havvindparker i Nordsjøen, skriver selskapet i en pressemelding. DolWin5-plattformen vil levere inntil 900 MW fra tre tilkoblede vindparker i Nordsjøen, 100 km utenfor den tyske kysten. I tillegg til en omformerplattform offshore, er det en omformerstasjon i...
Artikkelen er 119 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.