Øistein Schmidt Galaaen (t.v.) og Øyvind Isachsen i Norwea, etter en tur i Olje- og energidepartementet. Arkivfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

For å få Norge ut av den økonomiske krisen.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til statsminister Erna Solberg, finansminister Jan Tore Sanner og olje- og energiminister Tina Bru ber Norsk vindkraftforening (Norwea) om «målrettede og kraftfulle grep» som kan bidra til å bremse den negative effekten koronaviruset og oljeprisfallet har på norsk økonomi. Ved å sørge for «forsvarlig, men rask saksbehandling»...
Artikkelen er 63 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.