Bildet er tatt under leggingen av Skagerrak 4.

Energi Norge er fornøyd.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I forrige uke beklaget bransjeorganisasjonen Energi Norge at eksportkapasiteten fra Norge til Danmark var redusert til 950 MW, mens importkapasiteten er redusert til 1450 MW. De ba eierne, Statnett og danske Energinet, om å snu retning på denne begrensningen, slik at vi i stedet kan eksportere 1450 MW og importere...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.