vann
Illustrasjonsfoto: Morten Rygh/Mostphotos

På til sammen 37,3 GWh.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Kuvelda Kraft AS, som er eid av Okken Kraft AS og Sognekraft AS har inngått kontraktar for bygging av to kraftverk i elven Kuvelda i Lærdal Kommune. Samlet vil disse gi en årsproduksjon på 37,3 GWh. Prosjektet har en samlet kostnadsramme på om lag 200 millioner kroner, opplyser selskapene i en pressemelding....
Artikkelen er 297 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.