Oppstarten av Hydros B-hall på Husnes i Vestland fylke utsettes. Foto: Hydro

Hydro iverksetter korona-tiltak.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I en børsmelding torsdag kveld kunngjorde Hydro en rekke tiltak mot korona-krisen. 25 prosent av gjenværende investeringer for 2020 fryses, det blir lønnsfrys for konsernledelsen i år og ingen bonuser, utbyttet utsettes, i tillegg til at det selvsagt er innført tiltak for å hindre å bli smittet av viruset. Videre blir...
Artikkelen er 240 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.