Illustrasjonsfoto: Ilja Hendel/Nord Pool

Fra 3. juni.

[abform_energi]
Implementeringen av det nordiske prosjektet for markedskobling for flere kraftbørser, Nordic Multi-NEMO Day Ahead Market Coupling, er nå i sluttfasen. Den 3. juni åpner Statnett og de andre systemansvarlige nettselskapene i Norden for markedskobling med flere kraftbørser.  – Dette vil gi aktørene i det nordiske kraftmarkedet mulighet til å velge mellom...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.