Illustrasjonsfoto: Ilja Hendel/Nord Pool

Fra 3. juni.

Implementeringen av det nordiske prosjektet for markedskobling for flere kraftbørser, Nordic Multi-NEMO Day Ahead Market Coupling, er nå i sluttfasen. Den 3. juni åpner Statnett og de andre systemansvarlige nettselskapene i Norden for markedskobling med flere kraftbørser.  – Dette vil gi aktørene i det nordiske kraftmarkedet mulighet til å velge mellom...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..