Statnetts FoU-direktør Sonja Monica Berlijn. Arkiv
Foto: Øyvind Lie

Har ambisjon om å starte minst 20 prosjekter.

Fristen for å sende inn nye forskningsforslag til Statnett for 2020 gikk nettopp ut. Statnett har mottatt 110 unike forslag til forskningsprosjekter fra universiteter, forskningsinstitutter, privatpersoner og leverandører fra inn- og utland. Ambisjonen er ifølge Statnetts FoU-direktør Sonja Monica Berlijn å starte minst et 20-talls prosjekter. Identifiserer gevinster  Statnett har...
Artikkelen er 399 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.